Slider btt 01

Reserva Ara

Ruta Castells de la Segarra

La ruta dels castells consisteix en visitar els castells d'aquesta comarca. En aquesta sortida s'ha de tenir una bona condició física ja que la sortida ens ocuparà tot el dia perque haurem de recorre uns 55km per pistes forestals, corriols, pobles etc.

Els corriols que ens trobarem són de poca dificultat i nomes ens ocupen un 10 % de la ruta, la resta es desenvoluparà per pistes forestals en les quals ens trobarem camps de conreu tot seguint el riu Sio i el canal Segarra-Garrigues.

Al ser una sortida de tot el dia ens emportarem alguna cosa per picar i força beure.

Consultar el preu.

Dificultatdificil
Màxim Persones8
Mínim Persones2
Preu Persona0,00 €+ IVA

Ruta de 2 a 3 hores

Aquesta ruta és de lliure el.lecció ja que podem elegir diferents recorreguts com: un tram de la ruta dels castells tot passant per poblets i pistes foretals tot observant la flora i la fauna de l'entorn...

Una altra sortida es desenvoluparia a través de corriols que ens trobarem per aquesta comarca. Depenent del nivell dels participants podrem recorre corriols més difícils o més fàcils.

Una altra opció seria la d'anar a algún poble en concret o visitar els pobles del voltant de Cervera. La diversió està assegurada.

Consultar el preu.

Dificultatmitg
Màxim Persones10
Mínim Persones2
Preu Persona0,00 €+ IVA

Ruta pels voltants de Cervera (1,30durada)

En aquesta sortida podrem visitar els voltants de Cervera tot observant les seves muralles, esglesies, monuments i la font de Fiol passant pel costat del riu Ondara i finalment podríem anar a visitar algún dels pobles del costat.

Si algun intrèpit s'atreveix, també podrem fer algún dels corriols que es troben acostat de Cervera on l'adrenalina està garantitzada.

Si pel contrari teniu alguna ruta pensada o que teniu moltes ganes de fer ens adaptem a vosaltres. Simplement hem d'acordar dates i preus.

Dificultatfacil
Màxim Persones15
Mínim Persones2
Preu Persona0,00 €+ IVA

Dificultat
Màxim Persones0
Mínim Persones0
Preu Persona0,00 €+ IVA

BTT

Descobreix la Segarra de manera diferent. Puja a la bici i gaudeix dels seus paissatges tot recorrent camins i corriols... disfruta de la seva natura.

Descobreix la Segarra amb bicicleta. Deixat portar pels nostres guies i recorreràs camins, curriols, pobles i castells d’aquesta comarca.

En aquesta activitat l´empresa us proporcionarà un guia, vehicle per si passa qualsevol cosa, seguro d´accidents i de responsabilitat civil.

Cada participant haurà de dur la seva propia bicicleta, casc, botellin per l'aigua, roba adient per la sortida i sobretot ganes de passar-ho bé.

Pots escollir el tipus de recorregut que més s’adapti al teu nivell o a les teves necessitats.

Recorreguts d’una hora i mitja aptes per a tots els públics i on ens adaptarem al tipus de participants de la sortida amb visites més culturals o esportives (recorrent corriols i desnivells més pronunciats).

Recorregut de tres hores, on es nesessita una mica de preparació física. Ens podem adaptar també a les teves nessecitats tot escollint diferents tipus de sortides.

El nivell de perfeccionament ja seria per a gent amb bona preparació física i la sortida serà de llarga durada, és a dir, tot el dia.

Consultar preus.