Slider pa070019

Reserva Ara

Barranc de la roca de riu corb

Començarem el barranc amb una aproximació costa amunt amb unes magnífiques muntanyes i rocs de conglomerats fins a la entrada del barranc. En aquest punt tenim de muntar tres ràpels seguits en els quals rapelarem per un pont de roca impressionant tot passant per un mini caos de roques. En la segona part ens trobarem ràpels amb passamans, ràpels guiats (semblant a una tirolina) etc, i algún rapelet més fent d'això un barranc molt entretingut i en el qual al final ens trobarem una font que neix dins d'una coveta i molt bonic.

Dificultatmitja
Màxim Persones8
Mínim Persones3
Preu Persona41,32 €+ IVA

barrancs secs

Ràpels, tobogans, salts, cascades, coves... tot un món per descobrir en els barrancs. Atreveix-te! Adrenalina al 100%

L´activitat de barrancs secs, es pot desenvolupar tot l´any, ja que farem servir les mateixes tècniques que en barrancs aquàtics però sense aigua així  serà una activitat que es pot desenvolupar tot l`any.

En aquesta activitat ens trobarem amb: tobogans, destrepes, ràpels... Tindrem unes vistes impresionants que només es podran veure des de dins del barranc, etc.

És una activitat molt completa, ja que depenent del barranc que escollim podrem estar tot el dia desarrollant l´activitat entre el transport i el descens. Tot això dependre del que volguem fer.

El que proporciona Cervera Aventura serà, material per desenvolupar l´activitat, Segurós corresponents, guia amb experiència i titulació, transport, fotografies etc.