Slider senderisme

Reserva Ara

Ruta dels castells de la Segarra

Visitarem alguns dels castells i els paissatges insòlits que ens ofereixen aquesta comarca i la seva fauna i flora. Deixat portar per aquests camins plens d'història. El recorregut dependrà dels castells que es visitin poguen ser la sortida des d'un dia sencer o de 3-4hores.

Dificultat
Màxim Persones50
Mínim Persones2
Preu Persona0,00 €+ IVA

Tot tipus d'excursions

Escolleix la teva ruta ja sigui pel Parc Nacional d'Aigüestortes, Congost de Montrebei... Nosaltres ens adaptem a la teva aventura. Contacta amb nosaltres i concretarem preus, disponibilitat....

Dificultat
Màxim Persones50
Mínim Persones2
Preu Persona0,00 €+ IVA

Senderisme

Gaudeix caminant i descobreix els llacs, prats, castells, pobles, hermites, refugis i rius que ens ofereixen les nostres increibles terres acompanyats dels nostres guies.

El senderisme és una activitat esportiva en la qual es vol apropar a les persones al medi natural tot recorrent indrets culturals, arquitectònics, de gran bellesa natural…

Pots descobrir des dels castells de la Segarra fins als llacs, cascades… del Parc nacional d’Aigüestortes. Pots elegir la teva ruta ja sigui d’un dia o de varis dies depenent de la teva condició física.

L’empresa us proporcionarà un guia titulat corresponent, seguro d’accidents i responsabilitat civil. El client haurà de dur una roba i un calçat adeqüat per a la ruta (aconsellable dur roba tèrmica, calçat deportiu o bota de muntanya i una motxilla amb subministraments bàsics com: aigüa, dolços i alguna cosa per a picar).

Ens trobarem amb rutes curtes però no menys espectaculars, intermitges i rutes llargues on ens podem adaptar a les teves necessitats físiques.

Consultar els preus.