Slider pa070007

Reserva Ara

via ferrata feixa del colom

La via ferrada de Montblanc sempre sobta per moltes ferrates que s’hagin fet. El seu recorregut en forma de “4” és molt original. Dalt de tot podrem gaudir d’unes magnífiques vistes i veureu com de la demarcació de Tarragona és possible veure els Pirineus, el Cadí, Puigmal en un dia clar. També veurem restes d’una antigüa ermita del s.XIV, reconstruïda al s.XVIII. El camí que ens conduirà fins a l'inici de la via puja per uns pista i un corriol. És una aproximació llarga en la que també podrem gaudir del paissatge. La principal complicació de la via ferrata, però també bona part del seu atractiu, rau en haver de pujar, baixar, i flanquejar. La veritat és que no és difícil tècnicament, però varia la percepció i psicològicament ho veiem tot una mica diferent. És ideal també per a qui vol iniciar-se en les ferrates. En total, si comptem cada canvi de direcció com a un petit tram, aquesta creativa via ferrata consta de 7 petits trams que ens faran passar una hora ben entretinguda i treure unes grans fotos del paissatge als nostres peus. La tornada és mitjançant un fàcil corriol que ens deixa a la pista per on hem pujat. O si heu escollit l´opció de vehicle, consulteu-nos.

Dificultatbaix
Màxim Persones6
Mínim Persones2
Preu Persona41,32 €+ IVA

teletubis i urquiza-olmo

La via ferrata Teletubis, Urquiza-Olmo, és una ferrata d'iniciació en la qual ens trobarem unes vistes impresionants del pantà de Centelles i del congost de Mont-rebei.


En aquesta ferrata l'aproximació es farà de baixada per un corriol en el qual passarem pel mig de blocs de pedra impresionants fins quasi arribar al pantà. En aquest punt és quan comença la ferrata del Teletubis al començament una miqueta més vertical però molt fàcil de superar gràcies als esglaons i després començarem a crestejar per una cresteta amb unes vistes molt guapes, fins a arribar a la segona ferrata.


Aquesta ferrata no és tan vertical però no podem perdre l'atenció, ja que estem en un lloc impresionant i molt guapo; al final ens trobarem una ermita que ens indica que ja falta poc per acabar l'activitat.

Dificultatbaix
Màxim Persones6
Mínim Persones2
Preu Persona41,32 €+ IVA

olmo-urquiza

En aquesta via ferrata remuntarem el barranc de Sara.

La ferrata de Olmo-Urquiza és una mica més exigent que les altres dos però no té gaire dificultat tècnica.Tenim una aproximació de 30 min aproximadament, la via serà un mica més vertical.El que té d'interessant és que després quan arribes al final baixes pel barranc fent la tècnica de rapel.En total estarem unes 2,3 horetes més depenent del grup. El retorn és pel camí d'aproximació.


Podríem dir que en aquesta activitat en faríem dos, ja que seria una via ferrada i un barranc sec.


Dificultatintermitg
Màxim Persones2
Mínim Persones6
Preu Persona41,32 €+ IVA

vies ferrates

Disfruta de la muntanya de forma seguraUna via ferrata és un itinerari tan vertical com horitzontal equipat amb diveros materials: claus, grapes, preses, passamans, cadenes, ponts penjats i tirolinas, que permeten arribar amb seguretat a zones de difícil accés per a senderistes o no habituals a l'escalada. La seguretat corre a càrrec d'un cable d'acer instal·lat en tota la via i l'arnés proveït d'un disipador d'energia i mosquetons especials de via ferrata (marcats amb una k) que asseguren en cas de caiguda i un casc.

L´activitat inclou guia, fotos, transport, material epecífic de l´activitat, seguros corresponents.