Slider p5071995 01

Reserva Ara

Barranc de la Riera del Carme

Barranc situat a la comarca de l'Anoia. És un descens on podrem disfrutar dins i fora del barranc ja que l'entorn que ens envolta és espectacular i els tobogans,salts i ràpels també hi són presents i ens donen aquell primer contacte amb els barrancs.

Viu els parcs aquàtics enming de la natura.

Apte per a tots els públics: famílies, per aquells que s´inicien en els barrancs...

El descens dura aproximàdament unes 3 hores.

DificultatIniciació
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona37,19 €+ IVA

Barranc de la Tartera

Situat molt a prop de la població de Vilanova de meià i on podrem veure les baumes de la Vansa.

 Un descens molt divertit on trobarem petits ressalts, salts i alguns ràpels que no ens deixaran indiferents.

Apte per a tots els públics: famílies, per aquells que s´inicien en els barrancs...

El descens dura aproximàdament unes 3 hores.

DificultatIniciació
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona37,19 €+ IVA

Barranc del Congost de Cajigar

Barranc situat al prepirineu molt a prop del poble de Ciscar (Huesca) És un descens espectacular ja que ens trobem envoltats enmig de parets amb diferentes formes d´uns 45m aproximadament.

La bellesa d´aquest barranc és indescriptible, cal fer-lo per a saber-ho. Els ràpels i els sifons ens acompanyaran al llarg del descens.

Apte per a tots els públics: famílies, per aquells que s´inicien en els barrancs... El descens dura aproximàdament unes 3 hores.

DificultatInicicació
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona37,19 €+ IVA

Barranc Viu de Llevata

Situat als pirineus entre la Pobla de Segur i El Pont de Suert.

Barranc més tècnic i de duració més llarga.

En aquest ens trobarem salts de 8m, el salt del tarzan, el corre corre... tobogans i ràpels.

En aquest barranc la diversió i l'adrenalina estan assegurades. Aquest descens ja requereix un mínim de condició física i haver realitzar abans algún que altre barranc.

La duració aproximada és de 4 a 5 hores.

DificultatMig
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona41,32 €+ IVA

Barranc Forat de Bóixols

Situat a la població de Boixols. Descens en el que rapelarem pel costat d'una cascada que no ens deixarà indiferents. Trobarem també salts de gran envergadura que ens aportaran adrenalina al 100%.

Aquest descens ja requereix un mínim de condició física i haver realitzar abans algún que altre barranc. La duració aproximada és de 4 a 5 hores.

DificultatMig
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona41,32 €+ IVA

Barranc del Glorieta

Situat a la població d'Alcover. Descens en el que descobrirem les impresionants cascades del niu de l'àliga. Els ràpels i els salts ens acompanyaran al llarg del descens i on ens introduïrem per pocs segons en una cova on l'aigüa ens caurà per damunt.

Aquest descens ja requereix un mínim de condició física i haver realitzar abans algún que altre barranc.

La duració aproximada és de 4 a 5 hores.

DificultatIntermig
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona41,32 €+ IVA

Barranc Aigüeta de Barbaruens

Situat molt a prop de Campo (Huesca).

Descens espectacular on els sentits cobren vida i els salts, tobogans i ràpels passen a ser més tècnics. La màgia de l'entorn ens acompanyará fins al final del descens on un tobogan lanzadera ens donarà l'adrenalina final!

Aquest descens ja requereix una bona condició física i haver realitzar abans algún que altre barranc intermig. La duració aproximada és de 4 a 5 hores.

Dificultatperfeccionament
Màxim Persones16
Mínim Persones2
Preu Persona57,85 €+ IVA

Barranc les gorgues de Núria

Situat a la Vall de Núria. Barranc molt tècnic on els salts ja són molt alts, els tobogans llargs i la ruta tan d'aproximació com de retorn llarga.

El Salt del sastre, la lanzadera, i nombrosos tobogans de gran altura ens acompanyaran durant el descens juntament amb l'espectacularitat del paissatge que ens ofereix aquesta vall.

Aquest descens ja requereix una bona condició física i haver realitzar abans algún que altre barranc intermig.

La duració aproximada és de 4 a 5 hores.

DificultatPerfeccionament
Màxim Persones16
Mínim Persones3
Preu Persona57,85 €+ IVA

FORAT DE BULI

Aquest barranc està a la Baronia de Rialb, en el tram d'iniciació només és farà en tram en el qual és impressionant bonic i molt aquàtic entrarem a dintre de coves i aigües transparents. És ideal per nens i gent gran que el que busquin és veure indrets únics

Dificultatiniciació
Màxim Persones20
Mínim Persones2
Preu Persona37,19 €+ IVA

Descens de barrancs

Ràpels, tobogans, salts, cascades, coves... tot un món per descobrir en els barrancs. Atreveix-te! Adrenalina al 100%

El descens de barrancs consisteix en descendre per un riu o un lloc engorjat en el qual ens trobarem amb tot tipus d’adversitats com: tobogans, salts, rapels, ressalts, passos subterranis… on gràcies a la tècnica i preparació dels nostres guies titulats podrem disfrutar-ho sense cap tipus de risc.

Ens trobarem amb llocs màgics i impressionants on podrem gaudir de cascades, caos (nombrosos blocs de pedra gegants ), passadissos d'aigua, afluents, … els quals s’han anat formant al llarg de la història degut a les erosions de mils i mils d’anys. Els nostres sentits gaudiran de noves experiències.

 

El material que us cal per tal de realitzar el descens de barrancs i el transport si sou entre 3 i 8 persones corre al nostre càrrec. Tot està homologat per la UIAA i la CEE (neoprè 2 peces, escarpins, arnés, casc), per garantir la total seguretat de les activitats.

Totes les activitats que ofereix Cervera Aventura compten amb una assegurança d'accidents, així com de responsabilitat civil, tal com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).

 

Només haureu de dur: banyador, bambes de tipus trekking o d’esport que utilitzarem per al descens del barranc,calçat de recanvi, tovallola i si sou molt fredolics una camiseta térmica.

 

Descens de barrancs Nivell iniciació:

No és necessari tenir una bona preparació física ja que el descens no té cap complicació però sí que és imprescindible saber nedar. Tan els salts com els tobogans no seran obligatoris però tot i amb això la diversió estarà assegurada.

Aquest tipus de descens és apte per a tots els públics.

 

Descens de barrancs Nivell intermig:

En aquest cas ja necessitem un mínim de preparació física per que el descens és més llarg.

Aquí ens trobarem amb salts, tobogans i ràpels més alts on augmentarà el nivell d’adrenalina però sempre sota la seguretat dels guies.

 

Descens de barrancs Nivell de Perfeccionament:

Aquí ja necessitarem una bona preparació física i haver realitzat algún barranc de nivell intermig en el qual el guia hagi pogut comprobar que teniu les tècniques necessàries per a relitzar el de perfeccionament.

 

Recorreguts de llarga durada, ràpels, tobogans i salts vertiginosos faran que l’adrenalina corri per les venes….

 

Curs de barrancs:

Consisteix en aprendre les diferents tècniques que necessitem per al descens de barrancs. La durada del curs es determinarà depenent del nivell que es vulgui aconseguir.

 

Demanan’s informació sobre el preu.