Qui som

Som una empresa que ens dediquem a l'oci i a les activitats d'aventura, a aprendre i gaudir del medi natural i de tot el que ens envolta. Les nostres activitats van dirigides a tot tipus de públics, ja siguin parelles, grups d'amics, famílies etc.

Estem ubicats a la ciutat de Cervera, a només 55 minuts de Barcelona, 45 de Lleida i 30 de Manresa.

Cervera Aventura neix per iniciativa del guia Marc Llobet Cardona, qui portava molts anys treballant per d'altres empreses i des de sempre havia tingut la il·lusió de poder tenir el seu propi negoci: ara per fi ara això ja s'ha fet realitat. Amb aquesta empresa es vol ensenyar a disfrutar i passar moments inoblidables en espais únics i màgics.

Una de les nostres fites era poder oferir activitats d'aventura en el nostre territori, la Segarra. I amb molt d'orgull podem dir que ho hem aconseguit: des de rutes de senderisme, com la ruta dels Castells, fins a excursions amb BTT per la ruta dels Templers, o passar una bona estona fent una partida de paintball en un enton privilegiat.

No obstant això, et portem allà on vulguis anar. Per condicions geogràfiques, ens desplacem a altres zones del territori per fer activitats, com el barranquisme o vies ferrates.

Tenim l'habilitació pel Consell Català d'Esports i els nostres guies tenen totes les titulacions necessàries per a cada activitat: tècnic esportiu en descens de barrancs, tècnic d'esports en montanya i escalada, CFPM conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, tècnic en treballs forestals i conservació del medi natural, tècnic de muntanya mitjana (Guia Uimla), monitor de temps de lleure i primers auxilis.

 UIMLA-solologo-guia-de-barrancos-100pxLOGO-AEGM-100px