Slider 2

Reserva Ara

Pedro dels quatre batlles (Solsones)

Port del Comte és un massí­s del Prepirineu, ubicat entre les comarques del Solsonès i l'Alt Urgell. Es caracteritza per les formes suaus i arrodonides dels seus pics més rellevants, d'entre els quals el Pedró dels Quatre Batlles n'és el més elevat. Aquest itinerari circular ens portarà a assolir els cims del Vulturó (2.349m), el Pedró dels Quatre Batlles (2.383m) i la Tosa Pelada (2.379m) i ens permetrà gaudir de la muntanya i de la neu en tot el seu esplendor. Descobrirem rastres d'animals, coneixerem la flora de la zona i gaudirem d'unes vistes sensacionals de la gran serralada pirinenca des del cim del Pedró, una magní­fica talaia!

Recorregut Començarem l'itinerari a l'aparcament de l'Estivella, anomenat també Clot de la Vall, a 1.930m d'altitud. Primer pujarem fins a la bassa d'aigua per fer neu artificial de l'estació d'esquí­. Des d'aquí­, continuarem l'ascensió pel barranc del Prat Piguer. Quan arribem al Portell de Llop se'ns obrirà la panoràmica i podrem fer un petit descans. A continuació farem un gir de 90º i pujarem per entre el bosc i per una zona de pendents suaus fins el Cap de les Pedrusques o Vulturó (2.349m). Seguirem caminant fins assolir el Pedró dels Quatre Batlles (2.383m) i, finalment, la Tosa Pelada (2.379m). Des d'aquest cim baixarem fins el Clot Rodó i el Prat de les Fontetes. En aquest punt, agafarem la pista que ens portarà novament a la zona de l'Estivella. Durada de l'activitat:5:30h-6:00h aprox. Temps efectiu caminant (sense parades):3:30h-4:00h aprox. Exigència física:Notable. Ruta adequada per a persones amb bona preparació fí­sica i acostumades a fer caminades de jornada completa. Dificultat tècnica:Mitjana. La pròpia de progressar amb raquetes de neu per terrenys amb desnivell. Distància:10 km Desnivell acumulat:600m Època recomanable:Hivern i primavera. Hora i punt de trobada:9:00h del matí­ a l´aparcament de l´Estivella de l´estació d´esquí­ de Port del Comte. Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya impermeables de canya alta, guants, braga i gorro. Per la pluja/neu: ponxo/capelina o anorak impermeable, polaines (recomanable) i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, proteció pels llavis i gorra). Alimentació:Cal portar beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà , pí­cnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar. Perfil del guia que realitzarà l'activitat:Guia de muntanya titulat. Guia interpretador del medi natural.

Dificultatmitja
Màxim Persones8
Mínim Persones3
Preu Persona37,19 €+ IVA

estany llong (Alta ribagorza)

Us proposem un itinerari clàssic pel sector d'Aigüestortes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquesta ruta l'aigua és protagonista en tot moment: al Planell d'Aigüestortes el riu perd la seva força i juga per entre prats nevats i boscos de pi negre. Després, durant l'ascens, que és còmode i gradual, coneixerem la zona humida dels Prats d'Aiguadassi. Finalment gaudirem d'un dels paisatges hivernals més bonics de tot el Pirineu: l'Estany Llong als peus del Portarró d'Espot. Realitzar aquesta ruta des de la Vall de Boí també ens permetrà conèixer les esglésies romàniques de la vall, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Recorregut Des de Boí pujarem amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional fins a la caseta d'informació del Parc al Planell d'Aigüestortes. Primer visitarem el mirador del Sant Esperit, que ens ofereix unes vistes meravelloses de la vall de Sant Nicolau. Després agafarem el camí que puja cap al Planell Gran i els Prats d'Aiguadassi. Deixarem enrere el refugi de la Centraleta i continuarem fins al refugi de l'Estany Llong. Finalment pujarem fins al mateix Estany Llong, que se'ns presentarà gelat i cobert de neu. Abans de tornar al Planell d'Aigüestortes, passejarem per l'interior del bosc fins al Pi de Peixerani. Farem la tornada fins Boí amb el servei de taxis 4x4 del Parc Nacional. Fitxa resum Durada de l'activitat:6 hores aprox. Temps efectiu caminant (sense parades):4:45h aprox. Exigència física:Mitjana. Ruta adequada per a persones amb una bona condició física i que poden realitzar caminades de 5:00h sense problemes. Dificultat tècnica:Baixa. Ruta d'iniciació a les raquetes de neu. No obstant, la ruta transcorre per terrenys irregulars d'alta muntanya. Distància:12 km Desnivell acumulat:275m Època recomanable:Hivern i primavera. Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya impermeables de canya alta, guants, braga i gorro. Per la pluja/neu: ponxo/capelina o anorak impermeable, polaines (recomanable) i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció pels llavis i gorra). Alimentació:Cal portar beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà, pícnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar. Perfil del guia que realitzarà l'activitat:Guia de muntanya titulat amb gran experiència al Parc Nacional. Amplis coneixements en flora, fauna i geologia del medi natural. Atenció! El preu NO inclou la pujada ni la baixada en taxi 4x4 entre Boí i el Planell de Sant Esperit (o d'Aigüestortes). Aquest import s'haurà d'abonar directament al taxi (Adults 10,50 euros, Jubilats 9,10 euros, Nens 6,50 euros

Dificultatmitja-baixa
Màxim Persones8
Mínim Persones4
Preu Persona37,19 €+ IVA

La ruta de la Llúdriga i el cami dels enamorats (Alta Ribagorça)

La Ruta de la Llúdriga -juntament amb l'excursió que puja fins a l'Estany Llong- és l'excursió més popular del sector d'Aigüestortes al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquest itinerari l'aigua és protagonista en tot moment. Gràcies a la Ruta de la Llúdriga gaudirem d'una de les imatges més boniques de tota la serralada pirinenca: l'estany de la Llebreta envoltat de precioses muntanyes nevades. I per si això fos poc, fer aquesta ruta des de la Vall de Boí ens permetrà conèixer les esglésies romàniques de la vall, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Recorregut Des de l'aparcament de la Farga iniciarem l'ascens a la vall de Sant Nicolau pel camí dels Enamorats. A la Palanca de la Molina prendrem el camí que ens portarà fins a l'ermita de Sant Nicolau, una de les joies del romànic a la vall de Boí i continuarem fins a l'estany de la Llebreta. Si la neu ho permet i tenim encara més ganes de caminar, podrem apropar-nos fins l'espectacular cascada del Sant Esperit, des d'on tindrem unes vistes meravelloses de tota la vall de Sant Nicolau. Farem el descens altra vegada fins a l'aparcament de la Farga variant una mica el recorregut realitzat a la pujada. Fitxa resum Durada de l'activitat:4h aprox. Exigència física:Mitjana. Ruta adequada per a persones amb una bona condició física i que poden realitzar caminades de 5h sense problemes. Dificultat tècnica:Baixa. Ruta d'iniciació a les raquetes de neu. No obstant, la ruta transcorre per terrenys irregulars d'alta muntanya. Distància:11 km Desnivell acumulat:350m Època recomanable:Hivern i primavera. Hora i punt de trobada:9:00h del matí a l´aparcament de la Farga. Aquest aparcament està situat a la carretera que va de Barruera a Caldes de Boí en el desviament cap a Aigüestortes. Material individual imprescindible:És imprescindible portar roba de muntanya per realitzar la ruta (roba d´abric, roba transpirable i còmoda, pantalons i mitjons de muntanya, botes de muntanya impermeables de canya alta, guants, braga i gorro. Per la pluja/neu: ponxo/capelina o anorak impermeable, polaines (recomanable) i funda impermeable per a la motxilla. Pel sol: ulleres de sol, crema solar, protecció pels llavis i gorra). Alimentació:Cal portar beguda o aigua i el menjar que cadascú consideri oportú per a la excursió (entrepà, pícnic, fruita, fruits secs, xocolata, barretes energètiques...). Durant el recorregut es farà una parada per dinar. Perfil del guia que realitzarà l'activitat:Guia de muntanya titulat amb gran experiència al Parc Nacional. Amplis coneixements en flora, fauna i geologia del medi natural. Observacions:Si les condicions de neu no permeten realitzar la ruta, us proposarem pujar a la part alta de la vall de Sant Nicolau agafant els taxis del Parc Nacional (10,5 euros/persona) per anar a buscar bones condicions de neu i realitzar la ruta "Aigüestortes i Estany Llong".

Dificultatmitja
Màxim Persones8
Mínim Persones4
Preu Persona37,19 €+ IVA

raquetes de neu

Excursions de raquetes de neu de diferents nivells i en diferents punts del pirineu
 Les raquetes de neu ens permeten gaudir de la neu de manera segura i divertida en condicions hivernals. A Cervera Aventura us ensenyarem a progressar correctament amb les raquetes i a utilitzar les diferents tècniques de progressió. Posem a la vostra disposició els millors guies de muntanya, el material necessari i tota la nostra professionalitat.
En la nostra empresa podrem trobar escurcions de diferents nivells i en diferents comarques del nostre territori.
 
Totes les activitats que ofereix Cervera Aventura compten amb una assegurança d'accidents, així com de responsabilitat civil, tal com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Excursions en grups reduïts, tracte personalitzat i molt bon ambient. El nostre equip de guies de muntanya és sinònim de professionalitat i passió per la natura i els Pirineus.

Vine i disfruta a Cervera Aventura.